Tooršokolaad

4,50

Tooršokolaaditahvel (min. 60 g) Käsitööna valminud tooršokolaadis on säilinud kõik kasulikud ained (antioksüdandid,  vitamiinid, mineraalained), sest koostisosi ei kuumutata üle 46 kraadi! Valge suhkru asemel on magustajaks rafineerimata roosuhkur ja magusust lisab ka jaanikaunajahu ehk kaarob, mis sisaldab ka eri vitamiine ja mineraalaineid.

Kirjeldus

Tooršokolaaditahvel (min. 60 g)

KOOSTISOSAD: toorkakaovõi, rafineerimata roosuhkur, toorkakaopulber, jaanikaunajahu

Toiteväärtus 100 g kohta:

energia 2413 kJ/580 kcal; rasvad: 42 g (millest küllastunud rasvhapped 27 g);
süsivesikud 42.8 g (millest suhkrud 30.7 g); valgud: 5,7 g; salt: 0.03 g; kiudained 9.9 g
Magneesium 81.5 mg (21.7% keskmise täiskasvanu võrdluskogusest*)
Raud 2.4 mg (17%*)
Mangaan 0.63 mg
Fosfor 119.8 mg (17%)
Kaalium 330.8 (16.5%)
Vask 1.09 µg (100%)
K-vitamiin 11.8 mg (15.8%)